MENÜ

Rizespor'da yolun sonu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başkent’te zorlu bir mücadele izledik. Rizespor ligde kalma savaşı veren bir takım olarak Gençlerbirliği karşısına mutlak puan için çıktı. Gençler ise kazanıp alt bölge ile arayı kopartmak amacındaydı. Rizespor’da kadroda Kweuke cezalı olduğu için olmaması çok önemli bir eksikti. İlk 45 dakikada ev sahibi daha etkili gözükse de Rizespor taktik disiplini bozmadı.

29’da Özgür Çek’in frikiği st ağlarda kaldı. 33’te Selçuk Şahin’in uzun topunu savunmanın arkasına sarkan Serdar kontrol edemedi ve mutlak golü kaçırdı. 43’te Aydın’ın serbest atışında Vedat dokunamadı ve ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıda, 52’de Aydın Karabulut nefis bir golle takımını öne geçirdi: 1-0. Tecrübeli oyuncu sağ ayak içi ile kalecinin uzanamayacağı yere vurdu adeta. 61’de Recep Niyaz’ın şutu az farkla dışarı çıktı.

Hopf ve direk

78. dakika kader anıydı Rizespor için. Kornerden gelen topa Oboabona’nın yakın mesafeden kafası önce Hopf sonra üst direkten geri geldi. 90’da Recep Niyaz uygun durumda kötü bir vuruş çıkardı ve Rizespor büyük umutlarla deldiği Başkent’ten eli boş döndü.

YORUM YAZ