MENÜ

Rahat alacakken kazanamadılar!

Abone Ol Google News

Uzun yıllardır en iyi iç saha takımı olma unvanına sahip Galatasaray ’ın pandemi sonrası içerde seyircisiz oynadığı maçtaki motivasyonu önemliydi. Üstelik rakip 5-3- 2 formatıyla oynayarak risk alan bir takım. Nitekim kanatları iyi kullanan ve gol arayan Gaziantep FK ilk yarıda 3 net poziyon bulurken birini de gole çevirdi. Galatasaray önemli eksikleri olmasına rağmen Rize maçındaki negatif görüntüsünü silmişti. Pas kalitesi de Aslan’a çok kaliteli iki gol getirdi. Galatasaray ikinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen skoru 3-1’e getirdi. Aslında iyi bir ilk yarıdan sonra rahatlıkla 3 puanı cebine koyması gerekirken, Belhanda ’nın hatalı geri pası ve Ahmet ’in kırmızı kartı Sarı-Kırmızılılar’ın işini zora soktu. Son dakikalar hakemin ipin ucunu kaçırdığı dakikalardı. Gol iptalinden sonra Okan ’ın topu elinde fazla tutma gerekçesi günah çıkartma gibiydi. Maalesef pandemi sonrası hakem performansları vahim.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Gaziantep FK’nın 2. golünde VAR ile konuşan Alper Ulusoy’un golü vermesi. Oysa Kenan ceza alanında kalecinin aksiyon alanında ve ofsayttaydı. Ankaragücü ’nün bu hafta sayılmayan golüne bakarsak iptal olmalıydı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Feghouli geçen sezon şampiyonluğun mimarlarındandı. Dün gece de asist ve golüyle maça damgasını vurdu. Pas trafiğini nefis yöneten Cezayirli takımını 3 puana taşıyan isimdi.

Maçın olayı

Stopersiz Galatasaray ’da Lemina’nın performansı diyebiliriz. Ofansif gücü yüksek isimlere karşı ayakta kalmayı başardı.

Kısa mesaj

Seyircisiz maç olmasına rağmen sahadaki tempo ve iki takımın da kazanma hırsı takdire değerdi..

YORUM YAZ