MENÜ

Paşa Timsah'ı parçaladı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursaspor’un bu sezon tadı yok. İyi maçlar oynasa da kazansa da kaybetse de bir türlü mutlu olmayan bir kulüp haline geldi Yeşil-Beyazlılar. Aslında yaşanan iniş çıkışlara bakıldığında, aynısı pek çok kulüpte meydana geliyor ama Bursaspor’da yankıları çok fazla oluyor. Kasımpaşa ise hani deyim yerindeyse yönetime inat, iyi futbol ve iyi sonuçlarla Süper Lig’in ağır topu olduğunu kanıtlıyor. Kemal Özdeş, Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetlerine geçen hafta Kadıköy’de bir Fenerbahçe beraberliği ekleyerek Bursa karşısına oldukça moralli çıktı.

Koita’dan müthiş iki gol

Oyuna etkili başlayan Bursaspor oldu... 5. dakikada Onur topu dışarı attı. 15’te Stancu’nun şutu direkten geri geldi. 22’de Stancu bu kez Ramazan’a takıldı. 43’te ise maçın gidişatını değiştiren pozisyon yaşandı. Kasımpaşa hücumunda top Ertuğrul’un eline çarptı. Yardımcısının ikazıyla Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterirken, genç stoperi de kırmızı kartla cezalandırdı. Titi penaltıyı gole çevirip ilk yarının skorunu ilan etti: 1-0. İkinci devrede 10 kişi kalan Bursa karşısında Kasımpaşa’nın etkili futbolunu izledik. Kırmızı kart ve penaltıdan yenen golle demoralize olan
Bursasporlu oyuncular orta sahada her kaptırdığı topta rakibe pozisyon verirken, Kasımpaşa bunları affetmedi. Koita önce 63’te topu ağlara gönderdi, 5 dakika sonra müthiş bir vuruşla tabelayı üçledi: 3-0. 77’de Tunay’ın golüyle Bursaspor iyice dağılırken, Kasımpaşa bu önemli galibiyetle puanını 28’e yükseltip, düşme potasından tamamen uzaklaştı.

YORUM YAZ