MENÜ

Onur'lu gece

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor evinde yine zorlandı. Genelde iç saha maçlarında rakibi açamayan Bordo-Mavililer, dün de Gençlerbirliği karşısında istediği futbolu ortaya koyamadı. Başkent ekibi, taktik olarak çok pas yapıp Trabzonspor’un hızını kesmeyi planlamıştı. Bu plana göre bir 11 sahaya süren Thomas Doll ilk yarıda istediğini aldı. Organize bir golle öne geçen konuk ekip, Kahe ile ikinci golü de bulabilrdi. Trabzonsopor ne yaptı derseniz! 4-1-3-2 düzeni iyi işlemiyor. Selçuk kalitesindeki bir oyuncu ise daha çok inisiyatif almalı, daha çok oyuna katkı yapmalı. Sadece rakibin hatalarına bel bağlayan bir hücum anlayışı, ilk yarıda bir gol getirdi ev sahibine. Oysa evinde daha organize ataklar geliştiren, bol şut atan ve agresif bir Trabzonspor bekliyordum. Tribündeki taraftarın beklentisi de buydu. Ama orta alanın rakip karşısındaki etkisizliği ve çabuk top kullanamaması, Trabzonspor’un en büyük sıkıntısıydı.

İkinci 45 dakikada Trabzonspor’dan beklediğimiz hücum hamleleri Thomas Doll’dan geldi. Oysa evinde daha çok üç puan düşünmesi gereken Bordo-Mavililer olmalıydı. Hurşud ve Burhan’ı oyuna sokarak üç puan arayan Başkent ekibi karşısında Şenol Güneş, Burak’ı çıkartıp Ceyhun’u oyuna sokarak herkesi şaşırttı. Zaten Colman-Gabriç değişikliğini de biraz garipsemiştik. Anlaşılan takım performansıyla hocanın performansı olumsuz yönde örtüştü dün gece.

Futbol böyle bir oyun. İyi oynarsın kazanamazsın, bazen de dün geceki gibi iyi oynamadan kazanırsın. Trabzonspor dün gece iyi oynamadan kazanmasını bildi. Ev sahibinde gecenin yıldızı kaleci Onur’du. Sahanın en çalışkan oyuncularından Serkan da Gabriç’e attırdığı galibiyet golüyle Trabzonspor’un yüzünü güldürdü.

YORUM YAZ