MENÜ

Kötünün iyisi için!

Abone Ol Google News

Pandemi sonrası oynanan maçlara göre yapılan puan cetvelinde son iki sırada olan iki ekip İstanbul’da karşılaşacak. Göztepe ligde hedefi olmayan bir takım olarak süreci tamamlayacak. Galatasaray saha içi ve saha dışı faktörlerin tamamen aleyhinde gittiği bu dönemde son iki maçı kazanıp teselli bulmak istiyor. Terim‘in öğrencileri önce şampiyonluktan, sonrasında ikincilikten sonrasında da üçüncülükten kopunca tek ümit ilk dört içinde bitirip Avrupa Ligi’ne katılabilmek kaldı. İşte Göztepe maçı bu umudu sürdürmek için oynanacak bir karşılaşma.

Haberin Devamı

Yakalar mı yakalanır mı?

Bir taraftan Beşiktaş ve Sivasspor’u yakalar mıyım, bir taraftan da ezeli rakibi Fenerbahçe ile Alanya’ya yakalanır mıyım endişeleri yaşayan Galatasaray için aslında kafaca bitmiş bir ekip deyimini kullanmak mümkün. Sadece Fatih Terim en azından kötünün en iyisiyle bitirmek için eldeki düşük profilli kadroyu motive etmeye çalışıyor. Şu bir gerçek ki Göztepe maçından çıkacak hiçbir sonuç bu Galatasaray takımı için sürpriz olmaz.

Haberin Devamı

Seyircisiz ikisi de düştü

Bu iki maç Galatasaray’ın gelecek sezonki takım planlamasında bazı soru işaretli oyuncular için de belirleyici olacaktır. Göztepe’de hücum oyuncusu sıkıntısı var. Jerome, Deniz Kadah ve Serdar Gürler’in sakatlıkları sürüyordu. Wilczek de bunlara eklendi. İzmir ekibi de bir an evvel sezonu bitirip geniş bir revizyon yapmayı planlıyor. Özetle iki ekibin de tadı yok. Ortak özellikleri taraftarıyla müthiş motive olan iki takım seyircisiz ortamda en çok etkilenen ekipler oldular.

Kısa mesaj

Galatasaray haftalar sonra kazanıp bir nebze olsun moral bulmanın peşinde. Ev sahibi için kağıt üzerinde 3 puana çok yakın olduğu bir 90 dakika diyebiliriz... Geçen sezon 33. haftada Başakşehir‘i devirip liderliği ele geçiren Galatasaray’ın, bu sezonki 33. haftasına bakarsak, nereden nereye...

Ön plana kim çıkar?

Son haftalardaki kötü gidişte saha içinde en fazla çırpınan isimlerden biri Emre Akbaba’ydı. Skorun gelmesi için yine onun bir şeyler yapması gerekecek. Galatasaray adına fark yaratacak tek isim Emre olur gibi görünüyor.

YORUM YAZ