MENÜ

Konyaspor'un uyanışı...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konya’da ev sahibi rotasyona uğramış bir 11’le sahaya çıktı. Geçen sezonun flaş takımı, iki kulvarda mücadele etmenin sıkıntısını yaşıyor ligin başında, bu çok net. Özellikle yüksek tempoda maçlar oynamak zorunda olması ister itemez takımda hem fiziksel hem de zihinsel bir yorgunluk getirdi. Adanaspor ise ilk 3 puanı almanın moraliyle Konya’ya geldi. 34 ve 36’da Magaye ile Adanaspor rakip kalede tehlikeliydi. 45 artıda Adanaspor ceza alanında Renan topu koluyla uzaklaştırdığı için Konyasporlu futboluların penaltı itirazı oldu. İlk yarıda sahada iyi bir Adanaspor, ürkek ve kendinden emin olmayan bir Konyaspor izledik. İkinci yarıya Konyaspor baskılı başladı.

47 Rangelov ile 54’te Ömer Ali ile tehlikeli oldular. Adana’da Cem sakatlandı ve yerine Emre girdi. Kocaman aradığı golü bulabilmek için ofansif hamlesini yaptı ve Bajic ile Milosevic’i 62’de aldı.
Adana hak etmişti...

64’te Milosevic pasında Bajic inanılmaz bir topu dışarı atarak golü kaçırdı. 77’de Ömer Ali’nin kornerinde Adanaspor savunmasının büyük hatasını Vukovic affetmedi: 1-0. Dün gece Adanaspor gerçekten puanı hakeden bir oyun sergiledi. Bir anlamda tecrübesizlik kurbanı oldu, çok basit bir golle evine puansız döndüler. Konyaspor gergindi, ürkekti, yorgundu ve biraz da moralsizdi. O nedenle alınan 3 puan çok önemli.

YORUM YAZ