MENÜ

Konya, Karabük'ten kaçamadı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karabük’te ev sahibi son haftalardaki kötü gidişi durdurmak için sahaya çıktı. Son iki deplasmanını kazanan Konyaspor ise kaldığı yerden devam etmek istiyordu. Tudor dolayısıyla iç sahada daha ofansif tercihler denedi. Ancak ilk 45’te gördük ki savunmanını sağında Poko tercihi pek tutmadı. Konyaspor’un golünde ofsaydı bozan isim Dany’ydi. Konyaspor ise rakibin bir anlık şaşkınlığını gole çevirdi ve 14’te Rangelov’un golüyle öne geçti.

Oysa Karabükspor ilk yarıda 30. saniyede Traore, 9’da Yatabare ile golü kaçıran taraftı. Volkan’ın ceza alanı içinde Traore’ye yaptığı faulü sonunda hakem penaltı noktasını gösterdi. 32’de Traore kulladı, Serkan kurtardı.

Barış’ın kademesi!

İkinci yarı golle başladı. 47’de Dany’nin uzun topunda önce Zec dokundu, dönen topta Yatabare ağları havalandırdı: 1-1. Eşitlikten sonra iki takımın da skoru bozma çabaları vardı. 59’da Bajic’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Barış inanılmaz bir kademe ile mutlak golü önledi. Bu maçın da kırılma anıydı. 77’de Douglas’ın nefis şutunu Adriano kornere attı. Son 10 dakika müthiş bir Karabük baskısı vardı. Yatabare, Tanase ile rakip kalede tehlikeli olmaya çalışan Karabükspor skoru bozamadı ve bir puana razı oldu.

YORUM YAZ