MENÜ

Konya'dan sürpriz yok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yeşil-Beyazlılar, ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Karabük karşısında hata yapmadı. Konyaspor, Eto’o’nun penaltı golüyle kazandı. Sergen Yalçın’ın ekibi puanını 35’e çıkartsada, zayıf rakibi önünde oynadığı futbolla hayal kırıklığı yarattı.

Hani artık oyunun değil, skorun önemli olduğu haftalar deyip Konyaspor’un 1-0’lık galibiyetinin iyi olduğunu söyleyebilirsiniz. Ancak bir taraftan da ‘Bu futbolla mı Konyaspor ligde kalacak’ da diyebilirsiniz 90 dakikanın sonunda. Gerçekten haftalar evvel küme düşmesine rağmen Ünal Karaman’ın öğrencileri sahada 90 dakika boyunca ellerinden geleni yapıyorlar. Biraz futbol şansları yanlarında olsa bir çok maçtan puanla ayrılmaları mümkündü. Örnek mi, Sivas, Kayserispor ve Antalyaspor karşılaşmaları. Aslında dünkü maçta da Konyaspor karşısında puanı hakedecek bir mücadele ve futbol sergilediler ama yapamadılar. Konyaspor dün Etoo’nun penaltı golüyle kazandı ama ümit vermedi, iyi oynamadı. Sergen Yalçın çakılı savunma oynayan rakibi karşısında çift forvet denese daha etkili olurdu diye düşünüyorum.

Çift forvet olmalıydı

Özellikle Eto’o-Jahoviç değişikliğinde bunu net gördük. Jahoviç oyuna girdikten sonra Konyaspor pozisyon zenginliği yaşadı ama gole ulaşamadı. Artık önlerinde iki maç kaldı ve kaderleri kendi ellerinde. Bu maçtaki tek tesellileri kazanıp, kazasız geçmeleriydi ve bekledikleri 3 puanı alıp yollarına devam ettiler...

YORUM YAZ