MENÜ

Kaybetmemek için oynadılar

Abone Ol Google News

Karadeniz derbisinde oldukça kısır bir ilk yarı izledik. İki ekipte de taktik disiplin hakim olunca, bireysel yeteneklerin marifeti önem kazandı. Konuk ekipte Nwakaeme ve Ekuban gibi iki önemli hücum silahının olmayışı Trabzonspor'ugol yollarında etkisiz kıldı. Üstelik bu eksikler sonucu Abdullah Avcı sezon başındaki orta sahaya dönmek zorunda kaldı. Trabzonspor‘da sadece Djaniny ve arkasından Bakesetas’ın çabaları gol getirmedi. Bordo-Mavililer’de Yunus Mallı’nın 28’de sakatlanması ve yerine Yusuf Sarı’nın girmesi hücumda biraz daha hareket getirdi. Rizespor cephesinden baktığımızda; her puanın ne kadar kıymetli olduğunu bildikleri için savunmada hata yapmamaya çok dikkat ettiler. İkinci yarıda genel görüntü pek değişmedi. Rizespor Fabricio ile net golü kaçırdı. Bülent Uygun, Sabo ve Remy’yi alarak galibiyet hamleleri yaptı. Trabzonspor ise Baker ve Bakasetas gibi şutörlerini dün pek iyi kullanamadı. Sonuç olarak öncelikleri kaybetmemek gibi gözüken her iki takım, 90 dakika sonrası istediklerini aldı!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Deplasmanda uzun süredir kaybetmeyen Trabzonspor için yenilmemek adına galibiyet ikinci planda mı kalıyor?

Maçın starı

Ligin en çok kurtarış yapan kalecisi Gökhan’ın cezası nedeniyle oynamadığı maçta kaleyi teslim alan Tarık, çok kritik kurtarışlarla görevini başarıyla yaptı.

Maçın olayı

Djokoviç’in uzatmalardaki direkten dönen şutunu bir kenara koyarsak, Rizespor’un önemli hücumcuları olmasına rağmen sahasında tek gol pozisyonu ile maçı bitirmesi şaşırtıcıydı.

Kısa mesaj

Rizespor fizik olarak sahada diri bir görüntü verse de Boldrin haricinde top ayağına geldiğinde heyecanlandıracak ikinci bir isim olmalı...

YORUM YAZ