MENÜ

Kağıtta kolay sahada zor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konyaspor: Aykut Kocaman faktörü bir yere kadar. Son maçlarında Mersin karşısında lige havlu atmış bir hallere vardı. Belki futbolcular Arena’da vitrin maçına daha motive çıkacaktır. Ancak ligin bu döneminde Galatasaray, gol yese de bir fazlasını atacak güce sahip, kayıp yaşama ihtimali zayıf.

Mersin (D): Rıza Çalımbay bir Beşiktaşlı. Hisleri ve takımının rahat konumu birleşince Galatasaray zorlanabilir. Mersin gerçekten iyi motive olduğu maçlarda puan veya puanlar alabiliyor. Bu sezon düşme potasından çok uzak olmaları ve bu tür rahatlıkta maçları oynama alışkanlıkları yüksek. Galatasaray’ın canını yakarsa sürpriz olmaz.

Gençlerbirliği: Gençlerbirliği de Mersin gibi müthiş geri dönüşler yapan bir takım. Üstelik kontralar için çok uygun bir kadrosu var. Galatasaray, kalesinde çok tehlike yaşayabilir. Ofansif kalitesi ve bölüm bölüm rakibe yaptığı baskıyı düşünürsek Galatasaray kazanır ama Muslera maça damgasını vurursa şaşırmayın.

Beşiktaş: Bence Galatasaray bu maça kayıpsız gelirse en kolay maçı olabilir. Çünkü Beşiktaş’ın hem derbi karnesi iyi değil hem de bu maçı kaldıracak gerginliğe sahip bir kadroları yok. Üstelik bitime bir hafta kala müthiş bir taraftar desteğiyle oynayacak Galatasaray, Beşiktaş’a göre bir adım önde olur.

Rizespor (D): Rizespor’un puan cetvelindeki durumu bu karşılaşma öncesinde maçın kolay mı zor mu geçeceğini belirler. Her ne olursa olsun çok kırılgan bir yapıdaki takım savunmasına sahip Karadeniz temsilcisi karşısında Galatasaray ihtiyacı olanı alır.

YORUM YAZ