MENÜ

İzmir'den Paşa geçti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İzmir’de tribünde olanlar da ekran başında bu maçı izleyenler de futbol adına büyük bir zevk almışlardır. Skora bakmadan değerlendirme yapmam gerekirse; Kasımpaşa dış sahada nasıl oynanır ilk yarıda bunu gösterdi ve soyunma odasına önde girmeyi başardı. Göztepe rakibi kadar hücum yapsa da savunmadaki eşleşmelerde sorunlar yaşadı. Özellikle fizikli Kasımpaşa forvetleri karşısında oldukça sorunlu bir Göztepe defansı izledik. Ev sahibi ekip Veysel’in atttığı gole itiraz etti ama bana göre Demba Ba’nın attığı sayılmayan gole itiraz etmeliydiler. Çünkü tekrarını da izlediğimde temiz bir gol olduğunu gördük.

10 kişi kalınca...

İkinci yarıda ilk 15 dakika müthiş bir Göztepe baskısı izledik. Futbol adına gol adına her şeyi yaptılar ama kaleci Ramazan’ı geçmeyi başaramadılar. Sonradan oyuna giren Kosonoviç’in sorumsuzca gördüğü kırmızı kartla Göztepe ister istemez oyundan düştü. 10 kişi ile hem gol aramak hem de savunma yapmak İzmir ekibi adına çok zordu. Halil ve Poko’nun tüm çabaları da bir yere kadardı. Noktayı da konuk takımda Trezeguet koydu: 0-2.

Futbola doyduk


Kasımpaşa ligde kalma yolunda çok çok kritik bir 3 puana imza attı. Kemal Özdeş doğru oyuncu değişiklikleriyle seyirci baskısına rağmen takımını iyi yönetti. Özet olarak bu maçın bir kazananı vardı ama bir başka kazananı da futboldu dersek yalan olmaz...

YORUM YAZ