MENÜ

İyi oynamadan kazanma serisi

Abone Ol Google News

Oyun öncesi görüşüm, kırılgan bir savunmaya sahip Galatasaray karşısında Konyaspor’un da bol gol pozisyonu yakalar yönündeydi. Ancak erken gelen Galatasaray golü konuk ekibin planlarını bozdu. Bu golde Konyaspor’un çok itirazı olsa da Sehic ve Skubic anlaşmazlığı daha doğrusu kararsızlığı gole sebebiyet vermiş. Ancak dün şunu gördük ki erken golle rahatlaması gereken Galatasaray, risk alan gol arayan rakibi karşısında daha iyi oynaması gerekirdi. Bu hafta kaybeden Beşiktaş ile deplasmanda derbiye çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte kronik savunma zaaflarının devam ettiği bir gerçek. Dün Galatasaray seyircisinin desteğiyle ayakta kalmaya çalıştı. Ön bölge ve orta alanın yeteri kadar rakibe direnç koyamaması sonucunda savunmaya ağır bir yük geldi. Nelsson ve Alpaslan özellikle bu yükü en ağır hisseden oyunculardı. İlginçtir Galasataray iyi oynamadan kazanma serisi nereye kadar sürecek.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Şampiyonluğa oynayan bir takım evinde bu kadar baskı yemesi normal mi! İster istemez bir yetersizlik var mı sorusu gündeme geliyor!

Haberin Devamı

Maçın starı

Dünkü maçın iki yıldızı takımları bu kadar kötü oynamasına rağmen ayakta kalan iki isim Muslera ve Alpaslan diyebilirim.

Maçın olayı

Evinde oynamasına rağmen Galatasaray’ın istatistik olarak Konyapor’a ezilmesi... Gerçekten de özellikle ikinci yarıdaki rakamlar oldukça düşündürücü.

Kısa mesaj

Maçın hakemi Arda Kardeşler Galatasaray’ın golünde verdiği kararın etkisinde kalarak oyunu yönetti. Bir hakem verdiği karardan emin olmalı ve skora göre maç yönetmemeli. Bu kadar şansa rağmen kendisini geliştiremeyen ama ısrar edilen bir düdük niye?

YORUM YAZ