MENÜ

Hoş geldin Gazişehir

Abone Ol Google News

Finalde Süper Lig biletini kim kapacaktı? Bu sorunun cevabını dün gece vermek için sahaya çıkan iki takım kıyasıya bir mücadele gösterdi. Her iki teknik adamın da bu maça çok iyi hazırlandığını daha ilk 45 dakikada gördük. Aslında ilk yarı biraz da bana Hatayspor - Adana Demirspor maçının ilk yarısını hatırlattı. Hem oyun olarak hem de skor olarak. Bir kere ilk yarıda Ankara’daki Gazişehir yoktu sahada.

Haberin Devamı

Sistem bozuldu!

Mehmet Altıparmak’ın öğrencileri rakibi kendi ceza alanlarına sokmadı ve ardından tehlikeli ataklarla da gol pozisyonları yakaladı. Bjarnason sürpriz bir isim olarak bu yarıya damgasını vurdu. Özellikle sol kanattan ataklar aradıkları golü getirdi Gazişehir’e. Hatayspor bildiğimiz sistemini kurmaya çalıştı ama rakibin önde baskısı biraz onların oyun kurgusunu bozdu.

Tebrikler Palut’a

Gazişehir’de Bjarnason ve Gökhan’ın etkili oyunları ikinci yarıda da Hatay’a zor anlar yaşattı ama İlhan Palut’un öğrencileri doğru bir hücum organizasyonuyla sonuca ulaşmayı başardı. Skor eşitlendikten sonra iki takımın da hata yapma telaşı temkinli bir oyun getirdi ve Play-Off finali üst üste 5. kez penaltılara gitti. Osmanlı maçından penaltılara alışkın olan Gazişehir gülmeyi başardı. Hatay’ı gönülden tebrik ederiz. Alkışı hak ettiler. Ancak finallerin hocası Mehmet Altıparmak tarihe geçen taraf oldu. Hoş geldin Gazişehir...

Haberin Devamı
YORUM YAZ