MENÜ

Güzel bir gece

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe emin adımlarla yoluna devam ediyor. Süper Lig’de yakaladığı istikrarı Avrupa Kupası’na da yansıtan Sarı-Lacivertliler, Rotterdam’da üstün olan taraftı. Gerçekten iki takım arasında çok net kalibre farkı var. Dün Hollanda’da, Feyenoord karşısında ilk yarıda 4 net pozisyon yakaladık ama çok dahakolayını rakibin ikramından attığımız golle öne geçtik. Hatta gereksiz diyebileceğim 2 de tehlike yaşadık kalemizde.

Tepki gösterildi!

Advocaat aslında Fenerbahçe’yi kurduğu beton gibi orta sahayla çözdü. Mehmet Topal-Souza ikilisini Alper’le güçlendirdi ve inanılmaz koşan yıpratan bir orta alan oluştu. Yalnız burada Souza’ya bir parantez açmak istiyorum. Brezilyalı geldiğinde orta alan için bu çarkta bir oyuncuya bu kadar bonservis parası fazla değil mi diye tepki gösterildi. Ama şu bir gerçek ki Souza inanılmaz performansı ile galiba herkesin ağzını kapatacak.

Hak etti

Tabii ki Fenerbahçe takım kurgusu savunma hattıyla da çok dengeli. Kajer ve Skrtel ikilisini önümüzdeki senelerde bozmazlarsa klasik Edu-Lugano, Högh-Uche gibi efsane olma yolundalar. Rotterdam’da ev sahibi, Lens-Van Persie ikilisine önlem almış kısmen başarılı dü oldu diyebiliriz. Ama bu grupta çıkmayı Fenerbahçe, Manchester’daki farklı yenildiğimiz maç hariç rakiplerine fark atarak fazlasıyla hak etti.

Osmanlıspor’un gruptan çıkmasıyla Beşiktaş ile birlikte 3 Türk takımı Avrupa Kupası’nda yoluna devam ediyor. Özetle tribündeki taraftarıyla, sahada mücadele eden futbolcularıyla Fenerbahçe ve Türk futbolu adına güzel bir geceydi tebrikler...

YORUM YAZ