MENÜ

Gücü uzatmaya yetmedi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Zirve yarışı yapan iki takımın maçı çok gergin geçti. İyi başlayan ve erken bir golle öne geçen Ankaragücü’nde her şey yolunda giderken Putsila gördüğü kırmızı kartla Başkent ekibinin planlarını altüst etti. Oysa o dakikaya kadar topu iyi dolaştıran ve oyunun hakimi olan Ankaragücü’ydü.

Ümraniyespor ise daha 2. dakikada yediği golün altından kalkmak için telaş yaptı. Üstelik rakip 10 kişi kalmasına rağmen bu avantajını kullanamadı. İkinci yarıda Bayram Bektaş, Drole hamlesiyle skor bulmayı amaçladı. Sonrasında kısa ve çabuk Emircan’ı aldı. Tam bu hamlelerden karşılık almak isterken İbrahim Akdağ takımını 10 kişi bıraktı. İki takımın da 10 kişi kalmasıyla birlikte roller değişti. Ankaragücü, Umut ve Enes ile maçı koparacak fırsatlar kaçırdı.

Tek sevinen Rize

Ümraniyespor için Andreas’ın şutunun direkten dönmesi kırılıma anıydı. Ümraniye 11’e 10 üstün oynarken yapamadıklarını 10’a 10’dan sonra daha iyi yaptı. 7 dakikalık uzatmanın sonlarında gelen Rangelov golü Ümraniyespor’u ilk ikide tutmayı başardı. Ankaragücü 3 puanı kaçıran taraf olarak evine dönerken yarışı bırakmaya niyetli olmadığı gösterdi. Bu sonuca en çok Denizli’den 1 puanla dönen Rizespor sevinmiştir.

YORUM YAZ