MENÜ

Giresun, Adana'yı yıktı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Adana’da futbol adına çok güzel bir zemin vardı. İki takımın da son maçlarını kazanmış olarak sahaya çıkması pozitif bir mücadeleyi de beraberinde getirdi. Eskişehir’de flaş bir galibiyete imza atan Demirspor evindeki 3 maçlık beraberlik serisini bozmak istiyordu. Giresun da son 3 dış saha maçından puansız ayrılmış, bu şanssızlığını Adana’da sonlandırmak amacındaydı. Aslında oyuna daha organize başlayan konuk ekipti. İkiye birlerle ceza alanına kadar iyi geldiler ancak final dokunuşları yeterli olmadı.

Ne yaptın Fevzi!

Demirspor ise evinde olmasına rağmen hücumda rakibin hatasını bekleyerek gol arayan bir görüntü verdi ilk yarıda... Nitekim gol de öyle geldi. Pote’nin 35’teki golü kendi becerisi olduğu kadar rakip savunmanın da büyük hatasıydı. Giresun’da bu maçta ilk 11 şansı bulan Dilaver tecrübeli ve yetenekli ama fantezi denemeleriyle kaptırdığı toplar sıkıntı yarattı takımı adına. 41’de Fevzi’nin kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakması Giresunspor adına önemli bir avantaj oldu.

Volkan’dan enfes şut

İkinci yarı bir anlamda tek kale futboldu. Yücel İldiz; İsaac, Volkan ve Tomic hamleleriyle golü bulmayı denedi. Son 10 dakikada tüm riskleri alan konuk ekipte sol kanattan Hüsamettin’in sert ortasında Özgürcan 82’de bu defa boş geçmedi. Hemen bu golün ardından oyuna ikinci yarıda giren Volkan nefis bir şutla takımını öne geçirdi: 1-2. Giresunspor çok önemli bir 3 puanla evine dönüyor. Demir ise evinde en azından bir puana çok yaklaştı belki ama 10 kişi kalmanın bedelini ödedi

YORUM YAZ