MENÜ

Gençler bir bir eriyor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başkent’te 90 dakikadan golsüz beraberlik çıktı. Aslında bu sonuç konuk ekip Kasımpaşa için iyi ama 17. sıradaki Gençlerbirliği için iyi değildi. Ümit Özat son iki haftadaki çıkışı bir galibiyetle perçinlemek istedi ama olmadı. Özellikle ilk 45’te istatistik olarak da oyun olarak da denge vardı. Hemen hemen iki takım da tek net gol pozisyonu yakaladı ama skoru değiştiremedi. İkinci yarıda üstün olan taraf Gençlerbirliği oldu. Rakip ceza alanı içinde baskı kurdular ama savunmada eriyen pozisyonlar gördük.

Dün Gençlerbirliği az sayıda yakaladığı hızlı hücumlarda da çoğalamadı. Açıkçası iki takımın da öncelikleri hücumcuları oynatmamaktı ve bunda da başarılı oldular, zaten skor bu anlayışı fazlasıyla teyit etti.

Vedat erken girse...

Ümit Özat’ın 3 oyuncu hamlesi doğruydu belki de Vedat Muriç’i ikinci yarının başında soksaydı daha iyi olurdu diye düşünmeden edemedim. Çünkü Vedat oyuna girdikten sonra hem top tuttu hem aldığı pasları iyi kullandı. Kasımpaşa ise özellikle ikinci yarıda sadece bir puana oynayan bir takım oldu ve hedefine ulaşıp evinde döndü. Özet olarak birer puan maçın hakkıydı.

YORUM YAZ