MENÜ

Gecenin galibi taraftarlar

Abone Ol Google News

Bursaspor için zor bir karşılaşma olacağı konusunda herkes hem fikirdi. Çünkü rakip rahat konumda ve zor maçları iyi oynayan bir ekipti. Ayrıca hafta içi Belediyesporlu futbolcu ve teknik kadronun şike olayıyla ilgili gözaltıları da takımı rencide etmişti. Bu nedenle de bir onur mücadelesine çıkacakları belliydi, İstanbul temsilcisinin.

Haberin Devamı

Özellikle takım olarak böyle bir havaya alışık olmayan Bursaspor’un oyun düzeni ilk yarıda işlemedi. Oysa bu statta yıllardır oynayan Belediyespor’da açıkçası bir rüzgar kültürü oluşmuştu. İlk yarıda savunma hatalarıyla ikram edilen iki gol, Bursaspor’u çökertti. Anlaşılan Bursaspor böyle bir skora hiç hazır değildi.

Geriye düştükten sonra hırçınlaşan ve her harekette hakeme bakan bir Bursaspor izledik. Oysa Bursa’dan gelen 25 bine yakın taraftar, müthiş bir destek verdi takımına, mağlup durumdayken dahi.

İkinci yarı aklımıza İstanbul’daki Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları geldi. Timsahlar 2 büyüğe yaptığını yani geriden gelip maçı kazanmayı Belediyespor’a karşı gerçekleştirir mi diye düşündük...

Haberin Devamı

Ancak ikinci yarıda baskı yapan ama tempo yapamayan bir Bursaspor izledik. Ertuğrul Sağlam tüm kozlarını kullandı, ancak sahadaki asları gününde değildi. Son haftaların formda ismi Ozan, Marcin Kus’un karşısında silik kaldı. Volkan’ın golü biraz takımı ateşledi ama Belediye dirençli ve güçlu yapısıyla ikinci gole izin vermedi. Abdullah Avcı’yı kutluyorum, orta alandaki etkili alan savunması ve kısa paslarla hücuma çıktılar ancak final paslarında başarılı olamadılar. Bir anlamda hafta içinin moral bozukluğunu bu galibiyetle bir nebze olsun sildi. Takımı değil ama taraftarı dün geceye damgasını vurdu Bursaspor’un. Tamamı Bursa’dan gelen 25 bin seyirci maç sonrası takımı tribünlere çağırarak alkışladı ve gecenin bir başka galibi oldu...

YORUM YAZ