MENÜ

Ferdi istedi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sakarya Atatürk Stadı’ndan dün çıkan skora bakıp, ev sahibi ekibin kolay kazandığını sanmayın. Kartalspor’un deplasmanda öne geçtiği karşılaşmada günün yıldızı Ferdi, zor ve şık bir kafa golüyle takımını beraberliğe taşıdı. İlk yarıda mücadele vardı, ama başka gol çıkmadı. İkinci yarıda herkes Sakaryaspor’dan erken bir gol bekliyordu, ama ev sahibinin hücum üstünlüğüne rağmen önemli ataklar rakipten geldi. İskender ve Volkan Çekiç’in çok önemli gollük ataklarını, Volkan Başyurt ve Vahit sarı kart görme pahasına durdurmayı başardılar. Aslında Kartalspor, ilk yarıdaki futboluna yaklaştı diyebiliriz.
Konuk ekip, Timuçin’in organizasyonunda Sakaryaspor’a boyun eğmedi. Ta ki, 79. dakikaya kadar... İşte bu dakikada Timuçin’in markaj hatasından yararlanan Burak Akdiş’in sağ kanattan yaptığı ortada Taner Demirbaş, topu kafayla filelere yolladı. Bu golle rahatlayan Sakaryaspor, oyuna sonradan giren ve oldukça etkili olan Mustafa Pektemek’in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Golcü, bu kez şanssızdı ve sert vuruşu üst direkten döndü. Ancak, Sakaryaspor pek gününde olmamasına rağmen dün 3 puanı istiyordu. Çünkü ligin bitimine çok az bir süre kala, hele hele evinde kayıp yaşamak büyük bir darbe olurdu.
Sakarya’da Erman Ergin ve Murat Özkan beklenenin altında bir performans sergiledi. Ev sahibinde ayakta kalan isimler, Volkan, Hüseyin, Burak ve Ferdi’ydi. Bu dörtlüye kalede Bora da katılınca zorlu maçtan 3 puanla ayrılan taraf Sakaryaspor oldu.
Maçın en çok konuşulan pozisyonu Kartal’ın attığı goldü. Bora’nın, İskender’i yerle bir etmesi penaltı olarak yorumlanabilir ve Yüksel’in boş kaleye attığı gol için de kimsenin itirazı olamaz. Ama İskender’in topu kovalarken, kaleci Bora’ya faul yaptığı şekilde de yorumlanabilir. Bu nedenle, Suat Arslanboğa’yı fazla eleştirmek istemiyorum.

YORUM YAZ