MENÜ

Favorisi olmayan maç

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şimdiye kadar hep telafisi mümkün olan karşılaşmalardı ama bu gece tek bir maç var ve sonunda kazanan çıkacak, kaybeden sil baştan gelecek sezonu bekleyecek. Peki bu iki ekip buraya nasıl geldi, şansları nedir diye herkes merak ediyor.

Gazişehir’de hedef ilk ikiydi

Şöyle kısaca takım takım özetlersek; Gazişehir sezona ilk iki parolasıyla başladı. Hem ekonomik hem de kadro olarak bunu başarabilecek güçteydiler. Hüseyin Kalpar’dan görevi devralan Erkan Sözeri önce kaybetmeyen ve zor gol yiyen bir takım oluşturdu sonrasında da Gazişehir’i kazanan bir ekip haline getirdi.

Kimse inanmadı, Erzurum yaptı

İlk ikiye niye kalamadı derseniz çok yaklaştı ancak kazanması gereken kritik maçlarda kaybeden taraf oldu. Erzurumspor ise yeni çıktığı TFF 1. Lig’de aklından hiç ilk iki sırayı geçirmedi. Ama Mehmet Altıparmak’ın başa geçmesiyle öncelikli hedef ligde kalıcı olmaktı. Ama Altıparmak, çoğu kimsenin inanmadığı Play-Off’u futbolcularına inandırdı ve son maçta bu şansı yakaladı.

İşin şifresi sabır

Bu gece sabırlı ve sinirlerine hakim olan Süper Lig’e daha yakın. Gazişehir iyi savunmasıyla dikkati çekiyor. Erzurumspor ise ritmini yakalamış ve rüzgarı arkasına almış bir takım. Açıkçası favorisi olmayan bıçak sırtı bir karşılaşma bu gece bizleri bekliyor.

YORUM YAZ