MENÜ

Farklı yenilgi kabullenildi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dün gece Old Trafford’a umutlu çıkmıştık ama boynumuz bükük ayrıldık. Son dönemlerin en kötü Manchester United’ı karşısında kalemizde pozisyon görmeden 3-0 yenik duruma düştük. Bu maçı izlemeyen biri, “Bu adam ne diyor” der ama gerçek bu açıkçası. Rakibin sahaya çıkan 11’ine baktığımızda Mourinho’nun hafta sonundaki Chealsea maçını düşündüğü belli. Çünkü İbrahimoviç ve Fellaini gibi önemli isimleri yedek kulübesine çekmişti. Şunu diyemeyiz kardeşim, “Bu Manchester United’ın ölüsü çıksa kendi sahasında normaldir bu sonuç”... Dün gece sorun Fenerbahçe’nin yetersizliğiydi. Acemice yapılan iki penaltıdan sonra mental olarak da çöküyorsunuz. Ligde kötü gidiş desek o zaman Feyenoord maçı nasıl kazanıldı! Bu takımı Lens’in varlığı-yokluğu bu kadar etkiliyorsa durum daha da vahim demektir.

Büyük pay Advocaat’ın

Bu kötü gidişte Periara’nın payı varsa Advocaat’ın daha fazla var bana göre. Hollandalı, tecrübeli bir hoca ve uzun süredir takımın başında ama her şey eski, tas eski hamam. Dün gece Manchester’da Fenerbahçe’yi izlerken zihinsel bir tedaviye ihtiyaç var diye düşündüm. Bu sadece kadro için değil yönetim için de geçerli.
Düşünün, her şeye rağmen takımı için buralara gelmiş 7 bin civarında taraftar için bile futbolcular bir reaksiyon gösteremiyorsa ve farklı yenilgiyi kabulleniyorsa, Fenerbahçe’nin bundan sonra işinin hiç de kolay olmadığını söyleyebilirim.
Aslında bir maç yorumu yazmak için klavyenin başına geçtik ama takımdan çok kulüpten ve saha dışından bahsettik. Çünkü sahanın içinde bahsedecek bir şey göremedik. Yazık, çok yazık...

YORUM YAZ