MENÜ

Eskişehirspor daha iyi olmalı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçen sezon Süper Lig’in kapısından dönen ve ilk 4 haftada galibiyet yüzü görmeyen Eskişehirspor, Ümraniyespor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Bu maçın ev sahibi adına bir farkı da bu sezon ilk defa taraftarıyla buluşmasıydı. Sergen Yalçın, Giresunspor yenilgisinden sonra şans vermediği yıldızlarını bu maçta ilk 11’de oynattı. Özellikle Eskişehirspor taraftarının gözbebeği Erkan Zengin’in olu tribünler önündeki performansı takımı adına belirleyici bir faktördü. Ümraniyespor ise TFF 1. Lig’de 2. sezonunda zirveyi zorlayacağını topladığı 9 puanla gösterdi. Rangelov’un sakatlığı nedeniyle forvette olmaması önemli bir kayıp olsa da tecrübeli Serdar ve genç yıldız Emircan ile bu açığı kapatmayı planlamıştı teknik direktör Bayram Bektaş...

Coşku yok gibi!

İlk yarıda oyunu istediği gibi yönlendiren taraf Ümraniyespor’du. Orta alan ile forveti yakın tutup Eskişehirspor’un geriden oyun kurmasını önlediler. Eskişehirspor ise beklenenin aksine bir türlü presli oyun düzenini kurup rakibin dengesini bozamadı. Belki de bu ürkek futbolunu sebebi bundan önceki iki iç saha maçında alınan bir puandı. Ama herşeye rağmen taraftarıyla buluşan bir Eskişehirspor’dan gol atamasa bile daha coşkulu bir futbol beklerdim.

Bruno da olmasa...

İkinci yarı daha hareketli, rakip kalede görünen bir Eskişehirspor vardı. Sergen Yalçın, Semih Şentürk hamlesi yaparak 3 puanı aradı. Ancak hücumsal aksiyon yaparken kalesinde golü gördü. İbrahim Akdağ’ın savunmanın arkasına attığı nefis pasta Andreas, Ümraniyespor’u ne geçirdi. Golden sonra baskısını artıran Es Es ise kornerden cevap verdi. Bilal Aziz’in ortasına Bruno Mezenga sezonun en klas vuruşunu yaptı. Son bölümde çıkan iki kırmızıyla gergin geçen maç eşitlikle bitti.

YORUM YAZ