MENÜ

Derbi travması...

Abone Ol Google News

Derbi yenilgisinden sonra seyircisi karşısına çıkan Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki futbolu, travmayı atlatamadığını gösterdi. Duran top ustası Ekici’nin, kornerden adrese teslim ortası, Ozan’ın aynı güzellikteki kafası, Sarı-Lacivertli ekibi öne geçirdi. Bu gol dahi Fenerbahçe’yi ayağa kaldıramadı. Kruse’nin sakatlığı hücumdaki kaliteyi düşürdü. Gustavo, stoperde olunca orta alanda bütün yük Ozan’a kaldı. Tolgay’ın penaltıya sebebiyet vererek kırmızı kartla çıkması işin tuzu biberiydi. Denizli’nin beraberlik golü, maçın ikinci yarısının zor geçeceğinin habercisiydi. Fenerbahçe eksik olmasına rağmen sahada 11 kişi gibiydi. Denizli’nin panik yapması ve üstüste gelen pozisyonlarla ikinci golü bulmaları an meselesiydi. Ancak baskı 15 dakika sürdü. 60’tan sonra Denizlispor oyunda dengeyi sağladı. Nitekim Mustafa Yumlu ile gelen kafa golü Denizlispor’un deplasman daki başarılarının da göstergesiydi. Bülent Uygun, Serdar’ın golü sonrasında aynı sezonda rakibini ikinci kez yenme şansını kaçırdı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Genç yaşı ve yetenekleri itibarıyla niye şans verilmiyor denilen Ferdi Kadıoğlu konusunda dün geceki bir devrelik performans sizce yeterli mi!

Maçın starı

Skor ne olursa olsun Mehmet Ekici bu takımda bu kalitesiyle niye ligin ilk yarısında kadroya alınmamış düşündürücü. Dün geçe Fenerbahçe’de duran toplar olsun akan oyunda olsun Fenerbahçe’nin ayakta kalan tek tük oyuncundan biriydi...

Maçın olayı

Tolgay’ın takımı zor bir dönemden geçerken üstelik ilk 11 şansını yakalamışken üst üste iki sarı kart ile kırmızı görüp takımını 10 kişi bırakması. Fenerbahçe’de penaltıyla gelen beraberlik golü tüm hesapları altüst etti.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’nin maça konsantresinin özellikle aleyhine sonuçlarda aşırı şekilde bozulması. Taraftarında baskısıyla oyun kontrolünü kaybetmesi büyük takım için bir handikap...

YORUM YAZ