MENÜ

Cesur yürek!

Abone Ol Google News

Dün gece her şey istediğimiz gibi başladı. Nasıl ilk maçta Lizbon’da ilk yarıda çok kötüysek, evimizde bunu tersine çevirdik. Orta alanda Mahmut’un maç öncesi sakatlanması nedeniyle Aleksic ve İrfan’ın yanında Azubuike’yi gördük. Çok kontrollü ve sabırlı futbol bize ilk yarıda istediğimiz skoru getirdi. Rakibe bir pozisyon hariç nefes aldırmadık. İki duran toptan gelen iki golle soyunma odasına moralli gittik.

Haberin Devamı

Bu arada İspanyol hakem Vietto’nun Azubuike’nin bileğine basmasında ikinci sarıdan kırmızı göstermesi gerekirdi. Bu faulden Aleksiç nefis bir frikikle ilk yarının skorunu belirledi. Birinci yarıda herkes görevini yaparken iki kanat Elia ve Visca biraz daha üretken olabilirdi.

Visca sonra açıldı

İkinci yarıya moralli başlasak da kafalarda ‘ya bir gol yersek endişesi’ de vardı. Ba ve Aleksic ile 3. golü rahatlıkla bulabilirdik. Rakip ise oyundan çok bizim hatamızı bekliyordu. Nitekim o hatayı da bir yan toptan gelen kafa golüyle değerlendirdi Portekiz ekibi. Tabi ki bu dakikalarda biraz demoralize olduk.

Haberin Devamı

Açıkçası yüksek tempoda yorgunluklar açığa çıktı. İşte burada Okan Buruk oyuncu değişikliklerini biraz daha öne alabilirdi. Artık ‘bitti’ derken dün pek de gününde olmayan Visca sahneye çıktı ve 90 artıda karşılaşmayı uzatmalara götüren golü attı. Uzatmada penaltıdan zaferi getirdi. Okan Buruk son ana kadar vazgeçmedi, cesurca savaştı ve kazandı.

YORUM YAZ