MENÜ

Çarpışma!

Abone Ol Google News

Maç öncesi beklentimizin tam aksine, hayalkırıklığı şeklinde geçen ilk yarı izledik. Oysa haftanın en önemli karşılaşması olarak bakılıyordu doğal olarak. Ancak oyun o kadar çok durdu ki; koca 45 dakikada top 28 dakika oyunda kalmış. Konyaspor ikisi isabetli 4 şut denemesi, Yeni Malatyaspor’un ise sadece Guilherme ile Serkan’da kalan bir denemesi var. İlk yarıda beklenildiği gibi konuk ekip rakibin oynamasına müsade edip, ceza alanına sokmadı.

Haberin Devamı

Konyaspor ise çok pas, olgun atak denemelerini genelde sağ kanattan Skubic ile yaptı, ancak etkili olamadı. İkinci devre ise nefes kesti adeta... Malatyaspor da rakip kalede gol arayınca tadına doyulmadı. Genelde dış sahada ofansif gücünü ikinci yarıya bırakan konuk ekip, Konya’da aynısını yaptı. 74’te Aleksic’in nefis golüyle öne geçen Malatya karşısında Konyaspor pes etmedi.

İkisi de kaybedebilirdi

Sahanın en çok koşan, en çok isteyen ismi Skubic ile gelişen atakta günün iyilerinden Jahovic’i Farnolle düşürünce, Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Konyaspor’un golcüsü şık bir vuruşla takımına bir puan getiren golü attı. Özetle dünün kazançlı olanı bana göre öne geçip evine bir puanla dönen Evkur Yeni Malatayspor’du. Evet son anlarda Kamara’nın ‘al da at’ dercesine verdiği pasta Ömer’in boş kaleye topu sokamadığı pozisyon var ancak uzatmalarda hakem, Konyaspor lehine penaltı da çalabilirdi. İki takımın da kaybetme noktasına gelebileceği maçta 1 puan Konyaspor açısından da bana göre iyidir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ