MENÜ

Biyediç'in dublesi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eskişehirspor, sezon başından beri ulaşmak istediği Süper Lig hedefine dün gece Boluspor’u yenerek yakaladı. Gerçekten ilginç bir 90 dakikaydı. Aslında 88 dakika 10 kişi oynayan Boluspor karşısında çok da etkili olamadı Kırmızı-Siyahlılar... Dün akşamın futbol adına göz dolduran takımı Boluspor’du. Maçın 2. dakikasında Erhan’ın Sezgin’e yaptığı hareketi Selçuk Dereli, ağır bir kararla kırmızıyla cezalandırınca finalin muhteşem ambiansı bir anda buruklaştı. Böyle bir karşılaşmada Selçuk Dereli gibi tecrübeli bir hakemin bu pozisyonu sarı kartla geçiştirebileceğini düşünüyordum. Herkesin kafasında bu kırmızı karttan sonra “Acaba Selçuk Dereli bunu 3 büyüklerin maçında verebilir miydi?” sorusunun oluştuğunu tahmin ediyorum. Aslında iki centilmen takımın taraftarıyla, futbolcularıyla çok iyi bir final ambiansı vardı İnönü Stadı’nda. Ancak bu kadar tecrübeli bir hakemin böyle bir finali kaldıramayacak acemilikte bir yönetim göstermesi şaşırtıcıydı.
Eskişehirspor, dün gece 10 kişi kalan taraf gibi oynadı. Boluspor ise futbol adına doğruları yapan taraftı. Ama futbol hep böyle bir oyun. Oynayan değil, golü atan kazanıyor. 3 topu direkten dönen Kırmızı-Beyazlılar’a karşı 2 pozisyon yakalayan Eskişehirspor, gecenin şampiyonuydu.
Eskişehirspor’a Süper Lig’de başarılar diliyorum. Boluspor ise Bank Asya 1.Lig’deki ilk yılında herkesin sevgilisi oldu ve finale kadar yükselerek bir tarih yazdı. Ancak, Boluspor’un bu muhteşem taraftarına yakışmayacak tek hareket Eskişehirspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç’e yapılan tacizdi. Maçın hakemi Selçuk Dereli’ye olan kızgınlıklarını, Biyediç’ten çıkarmaları onlara yakışmadı.

YORUM YAZ