MENÜ

Beklenen oyun normal sonuç!

Abone Ol Google News

Yoğun maç trafiği ister istemez teknik adamları her maçta kadro rotasyonuna mecbur kılıyor. Zaten bu kadar alternatifli geniş ekip kurmalarının da sebebi bu olsa gerek. Fenerbahçe’nin de Başakşehir karşısındaki ilk 11’i belki şaşkınlık yaratmış olabilir ama Pereira sahada istediklerini yapan diri bir takım görmek istedi. Ama evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bu maça puansız çıkan Başakşehir’in takım kalitesi ile puan cetvelindeki yeri doğru orantılı değildi. Rakip kim olursa olsun Aykut Kocaman oyun anlayışından taviz vermez. Fenerbahçe karşısında da kaleden başlayan kontrollü oyun sabırla denendi. İlk yarıda ev sahibi ekip Okaka ile gelen golle öne geçti ve soyunma odasına 1-0’la gitti.

Haberin Devamı

Sorun belli

Fenerbahçe’de görünen sıkıntı şu olsa gerek. Önde basan diri ve etkili bir takım ancak rakip geriden iyi çıkıyorsa ayağa top yapıyorsa savunmayı açmakta ve gol pozisyonu bulmakta zorlanıyor. Bu zorlanmayı Sivasspor maçında da gördük, dün de benzeri bir görüntü izledik.

Hamleler yetmedi

İkinci yarıda Fenerbahçe skoru değiştirmek için beklenen değişiklikleri yapsa da beklenen oyunun geldiğini söyleyemeyiz. Biraz daha baskın gözükse de Başakşehir panik yapmadı ve gelen hücumları rahat karşıladı. Aslında iki takımı da yakından tanıdığımız için puan cetveline bakmaksızın böyle bir karşılaşma bekliyordum. O nedenle benim için çıkacak her sonuç normaldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ