MENÜ

Başakşehir parçaladı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başakşehir bir tarafta şampiyonluk hesapları yaparken, bir taraftan da arkasındaki iki büyükle aradaki farkı korumak istiyordu. Bu iki ekip geçen sezon müthiş bir 3’lük yarışı yapmış ve ipi Konyaspor göğüslemişti. Ancak bu sezon Konyaspor yarışta oldukça gerilerde kalırken Başakşehir daha da üstüne koyarak yoluna devam ediyor.

Atiker Konyaspor iyi başladı ama...

İlk yarıda oyuna hızlı başlayan ev sahibi ama öne geçen Başakşehir oldu. Adebayor’la sahaya çıkan konukta Emre takımı bir maestro gibi yönetti. 15’te Emre’nin sağ kanattan kullandığı serbest atışta Yalçın kafa ile takımını öne geçirdi: 0-1. 43’te Ali Çamdalı’nın topu yan direkten dışarı gitti ve ilk yarı bu pozisyonla Başakşehir lehine bitti: 0-1. İkinci yarı da Başakşehir’in istediği gibi geçti. 55’te Visca’nın ortasında Adebayor kafa ile skoru 2-0’a taşıdı.

Emre Belözoğlu’ndan resital

Artık, ‘maç bu skorla bitti’ derken Başakşehir kontratağında Mahmut, sol taraftan kaçan Cengiz’e attığı nefis pasta genç futbolcu sert bir şutla skoru ilan etti: 0-3. Konya’da gerçekten kadro derinliğini sahaya yansıtan kompakt oynayan bir Başakşehir izledik. Özellikle kaptan Emre hem oynadı hem de oynatırken taratlı tarafsız herkesin takdirini de topladı. Konyaspor ise artık orta sıraların takımı olarak sezonu bitirecek gibi.

YORUM YAZ