MENÜ

Başakşehir eze eze gidiyor

Abone Ol Google News

Süper Lig’in lideri Başakşehir, puan cetvelinde son sırada yer alan rakibi karşısında maç öncesi favoriydi. Gerçekten bu sezon şampiyonluğu kafaya koyan Abdullah Avcı’nın öğrencileri göz kamaştırıcı bir istatistiğe sahiptiler. 10 golle Avrupa’nın en az gol yiyen ekibi olmaları sadece 2 yenilgi almaları bile her şeyi anlatıyordu. Akhisar cephesinde ise cezası nedeniyle teknik direktör Cihat Arslan tribünde yerin alırken sahada sakat ve cezalılar önemli kayıptı.

Haberin Devamı

Devrede sürpriz yok

Maça çok hızlı başlayan adeta erken gol peşinde koşan Başakşehir aradığı sayıyı duran bir toptan sürpriz bir isimle 32. dakikada Epureanu ile buldu. Robinho, Başakşehir formasıyla kendisinin ilk takımının, ikinci golünü atan isimdi. Kısaca ilk yarıda izleyenler bir sürpriz yaşamadı, Başakşehir oyununu uyguladı ve rakibini adeta sürklase etti.

Sezon başı hatası!

İkinci yarıda sahaya bir umutla çıkan Akhisar, rakibi karşısında istediği baskıyı da kurdu. Özellikle Barbosa sağ kanada büyük hareketlilik getirdi. Ancak baskı kadar pozisyon üretemeyice Başakşehir gibi bir rakip karşısında 2-0 yenilginin altından kalkmak kolay değil. Dün Başakşehir lider geldiği Akhisar deplasmanında ilk yarıdaki etkili futboluyla 3 puanı almasını bildi. Ev sahibi ekip için işler iyi gitmiyor. Hem sonuç olarak hem de sakat ve cezalıların çokluğu düşündürücü... Sezon başında 3 kulvarda mücadele edeceğini iyi hesaplamazsan bu tablo doğal.

Haberin Devamı
YORUM YAZ