MENÜ

Bana menacerini söyle!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aslında çok kiritik bir hafta A milli Takımımız için. Belki de bu yazının zamanlamasını eleştirelibilirsiniz. Ancak ülkemizde bazı şeyleri zamanında söylemezsen iş işten geçmiş oluyor. Konu son A milli Takım kadrosu ve seçimleri. Şu anda herkes iki maçı kazanıp belki de Play-Off oynamadan liderlikle 2018 Rusya’da olmanını hesapları içinde doğal olarak. Ama bazıları da, ‘başka hesaplar içinde’ hissi veriyor bana. Gelelim konumuza; bu milli takımda şu an 7 haftaık Süper Lig performansına bakarak soruyorum.

Kurtarıcı değil mi!

Deniz Türüç ve Emre Akbaba niye yok! Halbuki bu isimler daha önce A mlli Takıma çağrılmışlardı. Ne oldu da şimdi alınmadılar çok merak ediyorum. Selçuk İnan’ın, Volkan Şen’in takımlarını uçuran bir performans yaptıkları için mi çağırdılar, birilerine sormak gerekiyor. Diyebilirsiniz ki ‘kardeşim Lucescu daha yeni geldi, bir tek Sabri’yi tanıyordu, aldı işte’. 3 büyüklerin her sıkıntısında Türk futbolunu en iyi bilen, ‘kurtarıcı’ diye baktığı Lucescu’nun ligimizi de bilmesi gerekir ama neyse.

Yardımcılar ne yapar!

Benim hayret ettiğim ise yardımcıları... Tayfur Havutçu ve Levent Şahin gibi isimler hocaya bu konuda hiç mi danışmanlık yapmazlar! Sonra gidip, ‘Helal oslun Belçika, Slovakya’ dememek lazım. Sonrasında kimse kızmasın, birileri çıkıp menaceri şu olan milli takımda oynar ve alınır dediklerinde... Bizden söylemesi...

YORUM YAZ