MENÜ

Ateşten Ankaragücü çıktı

Abone Ol Google News

Başkent’te maç öncesi iki takımın taraftarlarının tribünlerdeki dostluk gösterisi görülmeye değerdi. Dış sahada hiç kazanamayan Erzurumspor aynı zamanda zor da kaybeden bir takımdı. İlk yarıda hızlı başlayan ve pozisyonlar bulan Ankaragücü şık bir golle de öne geçti. Boyd nefis bir topukla takımını öne geçirdi.

Haberin Devamı

Erzurumspor özellikle orta alanda az adamla üstünlüğü rakibine kaptırınca oyunun iki bölümünü de eksik oynadı. Ama ikinci yarı maçın kırılma anları vardı. İkinci yarının hemen başında Opseth serbest atıştan usta bir vuruşla beraberliği sağladı. Ancak 73’te Norveçli ikinci sarı karttan kırmızı görünce Erzurumspor 10 kişi kaldı. Doğu ekibi eksik olmasına rağmen çok da başarılı bir futbol ortaya koydu. Savunmaya çekilmeden hücumu denedi, golü aradı.

Stat ve taraftar

Artık herkes, ‘Bu maç berabere biter’ derken Orgill kritik bir golle Ankaragücü’nü 3 puana taşıdı. Jamaika’lı bir asist bir golle maça damgasını vurdu. Dün Ankara’da nefes kesen unutulmaz bir 90 dakika izledik. Gülen taraf ligin ikinci yarısına yeni transferleri ve yeni stadıyla renk katan Ankaragücü oldu. Erzurumspor belki de puana çok yaklaştığı maçtan yenik ayrılırken son saniyede yedikleri golle adata yıkıldılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ