MENÜ

Aslan o ruhu yakaladı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray, Sivasspor karşına müthiş bir motivasyon ile çıkacak. Sarı-Kırmızılı ekibin Östersunds’a elendiği günle bugün arasında gece ile gündüz gibi fark var. Çünkü o kadrodan bir çok isim şimdilerde yedek kulübesinde olmaya razı! Kayseri ve Osmanlıs maçlarındaki performans taraftarı mest etti ve Sivasspor maçında 50 bin kişilik destek asla sürpriz değil. Sadece alınan sonuçtan değil, bu kadar kısa sürede yeni transferlerin uyumu ve katkısı Galatasaray taraftarını hem şaşırttı hem de sevindirdi.

Tudor gösterilen ilk maçtaki tepki de dindi. Şimdi rakip Sivasspor. Galatasaray sahaya yine agresif ve ofansif bir ruhla çıkacaktır. Tabii ki bu ruhla çıkmak yetmiyor bunu sahaya pratikte uygulayabilen çok yetenekli bir takım var.

Sivas çok koşmalı

Avrupa’ya erken veda etmelerinin mahcubiyetini bir anlamda ligde olağanüstü başarıyla affettirmek isteyen bu oyuncu grubu karşısında Sivasspor puan almak istiyorsa çok koşmalı. Ancak birbirini tanımayan kadronun şu anda bunu başarması pek kolay değil. 5.-6. hafta olsa durum farklı olabilirdi. Her şeye rağmen Samet Aybaba gibi tecrübeli bir hocanın Galatasaray’ı durdurmak için mutlaka bir planı vardır. Kişisel fikrim; orta sahayı güçlü tutarak ve pas trafiğini keserek bunu başarabilirler. Kendi ceza sahasına Galatasaraylı oyuncuları olabildiğince az sokmalılar. Yoksa sıkıntı yaşarlar.

YORUM YAZ