MENÜ

Antep 9 kişiyle yıkılmadı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gaziantepspor en son dış saha galibiyetini Kasımpaşa karşısında almış bir ekip. Kasımpaşa ise ayağa kalkan bir takım olma yolunda ve Kayserispor karşısında alınan 3 puandan sonra seri peşinde. İlk yarıda ilk tehlike Nabil’in ortasında Larsson topa dokunamadı. 33’te Popov’un yerden sert ortası Batuhan dokunamadı. 39’da Angan gole yaklaştı ama Titi geçit vermedi ve ilk yarı golsuz bitti: 0-0. İkinci yarıda üst üste gördüğü sarı kartla oyun dışı kalan Abdulkadir nedeniyle Gaziantepspor uzunca bir süre 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Kasımpaşa avantajı iyi değerlendirmek için rakip kaleye yüklendi ama karşısında İtandje’ı buldu. Tecrübeli eldiven kalesinde devleşti.

Paşa buruk kaldı
50’de Adem’in kafası dışarı. 53’te Abdülkadir iki sarıdan kırmızı gördü. 57’de kornerden Otigba’nın kafası İtandje’da kaldı. 61 de Adem’in şutu yine İtandje iyi yer tuttu. 64’te Batuhan yerden sert gördü, Kamerunlu eldiven adeta kalesine duvar ördü. 90 artıda bu kez Rajtoral kırmızı gördü. Antep son anlara
9 kişi girdi. 90 dakika golsüz sona ererken avantajı kaçıran Kasımpaşa buruk, Gaziantepspor ise bu şartlarda aldığı bir puana sevinerek evinde döndü.

YORUM YAZ