MENÜ

Antalya ateşten kaçtı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karabükte ev sahibi için değil ama konuk Antalyaspor için çok önemli bir 90 dakikaydı. Akdeniz ekibi kötü başladığı sezonda artık korkulu rüya görmek istemiyordu. Üst üste kazanılan iki galibiyetten sonra buradan alacakları 3 puan rahat bir nefes almak demekti. İki teknik adam da son maçtaki 11’lerini sahaya sürdü.

Aslında kolay gözüken maçlar bazen çok zor olur. Antalyaspor bunun bilincinde sahaya çıktı ve 12. dakikala Diego’nun nefis frikiğiyle öne geçti: 0-1. Erken golden sonra oyunu domine etmeye çalışan Antalyaspor karşısında Karabükspor 31’de Alican ile gole yaklaşan taraftı. Havanın mevsim normallerinin stünde sıcak olması ilk yarının bitimine doğru tempoyu iyice düşürdü.

Şans Antalya’dan yana

İkinci devrede ise temponun yükseldiğini gördük. Karabükspor, yenilgiyi kabul etmeyen oyun anlayışı sonucu 67’de Ergin Keleş’in penaltısıyla skoru dengeledi: 1-1. Sonrasında öne geçebilecek pozisyonlar da yakalayan Karabük karşısında Antalya’nın bocaladığını gördük. Ancak futbolcu şansı Kırmızı-Beyazlı takımlaydı... 83’te basit bir hatadan oluşan pozisyonda Deniz Kadah altın değerinde 3 puanı getiren golü atarak Antalyaspor’u ve taraftarını mutlu etti.

YORUM YAZ