MENÜ

Altay şov

Abone Ol Google News

Spor Toto 1’inci Lig 12’nci hafta mücadelesinde Altay evinde Adana Demirspor’u 3-0 mağlup etti. İzmir ekibinin gollerini Paixao (2), İbrahim Öztürk kaydetti. Siyah-Beyazlılar 15 puana ulaşırken, Adana temsilcisi 19 puanda kaldı. 8. dakikada Altay golü buldu.

Haberin Devamı

Sağdan Özgür’ün kullandığı kornerde ceza sahasında iyi yükselen Paixao şık bir kafa vuruşuyla fileleri sarstı: 1-0. 44’te Altaylı Özgür, Hakan’a yaptığı müdahale sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı Altay’ın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. 55’te Altay ikinci golü attı. Savunmadan ileri çıkan İbrahim Öztürk topa kafayla dokundu: 2- 0. 90+2’nci dakikada Altay kontra atağında savunmayı dengesiz yakalayan Paixao sert bir vuruşla maçın skorunu belirledi: 3-0.

Büyük fırsat kaçtı

Son maçta aslında bu tablonun sinyalleri belliydi Adana Demir’de. Dün Çağlar da kötü durumu örtmeye yetmedi. Bu kadar kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro 10 kişi kalan rakibine karşı hiçbir varlık gösteremedi. Bu sonuçla da ayrılık kaçınılmaz oldu. Maç sonunda Hakan Kutlu görevi bıraktı. Adana Demir için rakiplerinin takıldığı haftada yaşanan bu kayıpla çok büyük bir fırsat kaçtı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ