MENÜ

Alanya dirildi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Alanya’da ev sahibi oyuna o kadar iştahlı başladı ki bunun meyvesini de 6. dakikada aldı. Yeni transferlerin olumlu futbolu ve Vagner Love’un muhteşem performansı Gençlerbirliği’ni dağıtmaya yetti. Başkent ekibi bir türlü aradığı ritmi yakalayamadı.

Özelikle rakibin orta alandaki etkinliğini kıramadı ve rakibin kanat akınlarına engel olamadı. Yeni transfer Fernandes 6’da attığı golden daha kolaylarını 12’de ve 16’da kaçıran isimdi. İlk yarıda konuk ekip adına çok cılız hücum girişimleri gördük, onlar da kaleci Haydar’da kaldı. İlk yarıda son sözü ilk golün asistini yapan Vagner Love söyledi ve Alanyaspor soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Susiç ayağa kaldırdı

İkinci yarıda Ümit Özat; Murat ve Vedat Muriç sokarak 3 değişlik hakkını kullandı. Özat’ın hedefi erken golle farkı bire indirip beraberliği yakalamaktı. Ama o erken gol Alanyaspor’dan geldi. 49’da sahanın yıldızlarından Efecan’ın asistinde Emre Akbaba skoru 3-0’a taşıdı. Gerçekten oynadıkça zevk alan ve taraftarını mest eden bir Alanyaspor izledik. Konuk ekip devre arası kaybettiği kanı bulamamış. Yen tranferler eskileri fazlasıyla aratıyor. Alanyaspor ise Susiç’le ayağa kalkmış.

YORUM YAZ