MENÜ

3 puanı isteyen taraf kazandı

Abone Ol Google News

Bu kadar söz dinleyen futbolcular sahada mücadele edince disiplin futbolun rengini kaçırıyor. Gerçekten bu kadar katı uygulanan taktiksel başarı, teknik direktörlerin takım üzerindeki mutlak hakimiyetini gösterdiği kesin. Ama futbol izleyicisi bundan memnun mu derseniz sanırım ağızlarından ‘hayır’ çıkacaktır. Çünkü ilk yarıda VAR’dan dönen golü bir kenara koyarsak Başakşehir, resmen Konya duvarına çarptı. İstatistikler topla oynama oranını yüzde 70’e yüzde 30 Başakşehir lehine göstermesinin pozitif bir şey ifade etmediğini gördük... Belki bu kadar kapanan bir rakibe yine de ısrarla doğru bildiklerinden vazgeçmemesi de liderin en büyük artısıydı. İkinci yarıda Başakşehir rakibin beklenmeyen hatalar zincirinden öne geçince 3 puana çok kolay ulaştı. Konyaspor’un beraberlik hamlelerini de söndüren isim Visca oldu. Özetle 3 puan isteyen taraf Başakşehir’di ve aldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Abdullah Avcı, rakip bu kadar disiplinli savunma yapıyorsa, adeta yapışık oynuyorsa, kulübedeki Adebayor, Demba Ba ve Bajiç gibi önemli gol ayaklarına daha erken başvuramaz mıydı!

Haberin Devamı

Maçın starı

Edin Visca dün gece sadece attığı golle değil, bitmek bilmeyen enerjisiyle, inatçı, vazgeçmeyen yapısıyla zor geçecek bir 90 dakikayı kolaya çeviren isimdi.

Maçın olayı

Çok iyi savunma yapan Konyaspor’un ilk goldeki hatalar zinciri, başta kaleci Serkan olmak üzere bu kadar tecrübeli oyunculara yakışmadı.

Kısa mesaj

Kazansa 5.’lik koltuğuna oturacak olan Konyaspor’un oynadığı futbola bakarsak yenik duruma düşene kadar, 3 puanı aklından bile geçirmediğini gördük. Çıtayı yükseğe koyan bir kulüp için geçerli anlayış bu olmamalı...

YORUM YAZ