MENÜ

SSK'yı bekliyoruz!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maç öncesi her şey tek kelimeyle mükemmeldi. Milano’nun en popüler meydanı Duomo tamamen Fenerbahçeliler tarafından feth edilmişti.
Her yer Sarı-Lacivertli taraftarlarla doluydu ve son derece coşkuluydu. Onların Fenerbahçe’nin maçı kazanacağına dair hiç bir şüphesi yoktu. Çok enterasandır ki, İtalyanlar da aynı fikirdeydi.
Milanolular, “Golü Deivid atar, Fenerbahçe kazanır” diyordu. Sanırım onlar Milan taraftarlarıydı!
Stada geldiğimizde de durum farksızdı. Fenerbahçe taraftarları daha organize ve coşkulu bir şekilde maçın başlamasını beklerken, İnter taraftarları tezahürat yapmak için başlama düdüğünden bir dakika öncesine kadar beklediler. Maç başladığında da işler hiç fena değildi. İlk 30-35 dakika tribünde çok rahattık. Ancak ilk yarının son 10 dakikası bizim için bir hayli sıkıntılı geçti.
İkinci yarının başında bu sıkıntı skora da yansıdı. Durum 0-0 iken Alex ile girdiğimiz pozisyonu tabii ki unutmuyorum ama, İnter zaten “geliyorum” diye bas bas bağırıyordu.
Biliyorum şimdi herkes bir şey söyleyecek. Bana göre bu maçta böyle bir futbol sergilenmesi ve böyle bir sonuç alınmasının en büyük nedeni; bizden önce oynanan CSKA-PSV maçıdır.
Buradan müjdeli haber bekleyen Sarı-Lacivertliler, PSV’nin SSK tarafından sigortalanmasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Peki Avrupa’da kendine büyük hedefler koyan Fenerbahçe için mazeret mi bu: Kesinlikle hayır!
Ancak unutmayalım; SSK çok yakında İstanbul’da olacak.

YORUM YAZ