MENÜ

Ne değişti!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

1: Paris’te Hırvatistan, Nice’te İspanya maçına çıkarken oyuncularımızın suratı kireç gibi, kimse birbiriyle konuşmuyordu. Bu kez öyle değildi. Herkes birbirine bir şeyler söylüyor, hatta Selçuk İnan, Emre Mor’un saçını bile düzeltiyordu. Takımdaki havanın farklı olduğu çok belliydi.

2: İlk onbirde renkli bir adam vardı... Emre Mor. Messi’ye benzetilmesi abartılı değil. Sürat, teknik, bu yaşta böyle bir turnuvada ilk onbir oynuyor ve en ufak bir stres belirtisi yok. Burak’a ‘al da, at’ diyor, Çekler her pozisyonda faul yaparak durduruyor. İlk maç sonlarda girdi, 2. maçta hiç oynamadı ama belli ki rakip takım kampında konuşulmuş.

3: Arda Turan bu kez yuhalanmıyor. Skorun etkisi mi, istekli futbolu mu, yoksa bu maça gelenler farklı kişiler mi? Galiba skorun etkisi. Futbolda gol önemli!

4: İlk 2 maçta yanımıza bile uğramayan şansımız da sahalara dönmüştü. Arda gole giderken verilen faulle tam çılgına dönmüştük ki, o serbest vuruştan gelen top gol oldu. Biraz ofsayt vardı ama olur o kadar! Golü Ozan Tufan’ın atması da ilginçti. Bu kez düzeltmeden, vurdu!

Çekler karşısında müthiş zafer kazandık ama, her şey bitmedi. Bugünkü sonuçları beklemek zorunda olsak da, siz şimdiden turu geçtik bilin!

YORUM YAZ