MENÜ

Hayallere devam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçı ciddiye alan ve önemseyenler: Baros, Keita, Neil ve Mehmet Topal... İdare edenler: Hakan Balta, Dos Santos, Caner... Sahada olmayanlar: Arda, Elano ve Sabri... Yani Galatasaray 8 kişiyle bile oynarken, Diyarbakırspor’u farklı mağlup edebiliyor. Rakibin ne gücü, ne morali var ve agresifliği de kalmamış. Kısacası ligi bitirip, havlu atmış bir görüntü çiziyorlar. Galatasaray aynı Galatasaray... Oyuna kötü başlıyor, temposu yok, agresifliği çok, oyun sistemi zaten belli. Keita getirecek, bugüne kadar sakatlığından beri olmayan Baros sahneye çıkacak, golünü atacak. Yokluğu hissedildi, varlığında farkını belli etti.

Aslında Galatasaraylı futbolcuların iki haftadır kaybedilen puanlardan sonra ne tatları, ne tuzları kalmış. Yönetimin yapamadığını, taraftar yapıyor bazı futbolcuları yuhalayarak. Değerlendirilmesi gereken bir durum, teşekkürler taraftarlara.

Arda’ya bir çift lafım var. Sakatsan oynamayacaksın. Sahaya çıkıyorsan, sen kaptansın unutma, 5 metrede oynamaya hakkın yok. Sprint atmıyorsun, bırak koşmayı yürümüyorsun. En kötü terledin mi diye soruyorum Arda? Ben biliyorum artı 4 kilon da fazlan var. Ne zaman oynayacaksın merak ediyorum.

Defansta Neil, orta sahada Mehmet Topal, ileride Keita ve Baros’la Galatasaray galip geliyor arkadaşlar.

Varın siz anlayın, ligin temposunu, kalitesini. Ancak her iki takımın da hayalleri devam ediyor. Birisi düşmemek için diğeri şampiyon olabilir miyiz diye? Dün akşam hayaller kuran iki takımın tatsız-tuzsuz, zevksiz maçını seyrettik özetle. Kuddusi Müftüoğlu’nun da kariyerinin en rahat maçını yönettiğini düşünüyorum. Her iki takım da hayallerine devam ediyor!

YORUM YAZ