MENÜ

Galatasaray'ın ruhu gitmiş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

7 tane defans oyuncusuyla sahaya çıkan Galatasaray, galiba bu maçtan mutlaka 3 puan alması gerektiğini bilmiyordu. Tesadüfen gelen gol Galatasaray’ı biraz rahatlatmış olsa da, hücumda sadece Adbul Kader Keita’nın olması, adeta Sivasspor’un ekmeğine yağ sürdü. Ayrıca Abdul Kader Keita’ya da kimse destek vermedi.

Nasıl bir anlayış bu
Bu şartlarda Sarı-Kırmızılılar golü nasıl atacak, çok da merak ediyorum! Frank Rijkaard Fenerbahçe maçında bu kadar defans oyuncusuyla oynasaydı, bir şey demezdim. Çünkü o maç öncesinde rakibinden 1 puan öndeydi. Ama Fenerbahçe’ye yenildikten sonra Sivas’a gelip 7-8 defansla oynayıp savunma yapıyorsun, bir de 1-0’lık skorun üstüne yatmaya kalkıyorsun.

Garipsediğim bir diğer olay ise, oyuna girenlerin yabancı olması. (Maç başı paraları için mi!) Durup dururken takımın en iyisini, ayağında top tutan tek adamını (Keita) oyundan alıyorsun. Neden teknik direktör Frank Rijkaard, neden? Aykut kalede güven vermiş olmasına rağmen, defans oyuncuları ne kademe yapabildi, ne rakibini tutabildi.

Jo aleme devam etsin
Arkadaşlar; Sivasspor ligin en çok gol yiyen, en çok gol pozisyonu veren takımı. Buna karşı sen tek forvetle oynuyorsun. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu, anlamış değilim. Galatasaraylı futbolcular, rakipleri bu kadar agresifken kendileri ceylan gibi sıçrıyorlardı. Bu durum sakatlık korkusundan olsa gerek. Özetle Galatasaraylı futbolcuların ruhu gitmiş. Ruhu giden takımdan da galibiyet beklemek yanlıştır. Bence Jo Alves, gece alemlerine devam etmelidir.

YORUM YAZ