MENÜ

Acil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Avusturya’daki maçın Galatasaray adına tek önemli yanı az sayıda oynama şansı bulan oyuncuların son durumlarını görmekti. Artık takımın eksik yerlerinin son röntgeni çekilip gerekli transferlerin yapılması kaçınılmaz. Hele de defansa acil olarak bir değil en az iki stoper transfer ihtiyacı Graz maçında da bariz ortaya çıktı.

Maçta en tecrübeli ve sürekli forma şansı bulan Servet ve Emre yenilen golde ciddiyetten çok uzaktılar. Emre’nin gelen topu vurduğu yer yanlıştı. Bu yanlışa ceza alanında Servet’in, rakibin baskısı altında topu kontrol etme çabası ve golun yenmesi ise ciddiyetsizliktir. Servet, her pozisyonda çalım yedi, her pozisyonda rakip arkalarına sarktı. Böyle defansif anlayış olur mu Allah aşkına!

Beyler karşınızdaki takım grubun sonuncusu, bizim birinci lig takımları ayarında. Keita hariç rakibin üstüne giden yok. Galatasaray’ın ilk yarıda bir pozisyonu var.

Aydın kardeş, bunları gol yapmazsan dalga geçersen, futbol da seninle dalga geçer, o formayı çok ararsın. Ayhan ve Linderoth’u hazır bulmadım. Ne tempo olarak, ne de kuvvet anlamında.

İmam cemaat misali takımın büyükleri bu kadar arzusuz ve coşkudan yoksun olursa gençleri nasıl olabilir?

Avusturya’dan çıkan sonuç; bu oyunculardan şu anda Rijkaard’ın gözüne çarpacak oyuncuyu ben göremedim. Transferler acil yapılmalı, yoksa her iki cephede de zor günler kapıda.

YORUM YAZ