MENÜ

Üzücü!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hey gidi Fenerbahçe! İnternet sitelerine, gazetelere konulan resimlerin bile sahte! Sen, bir el, bir pozisyon, bir hakem düdüğü, bir yorumcu güdüğü kadar küçüksün artık ne yazık ki bu ülkede...
Baksana; her fırsatta Anelka’nın eliyle attığı golden söz ediyorlar hâlâ! Oysa, sol koluyla faul yaparak attığı gol olabilir o ancak! Topun eline temas ettiği an yok, ‘photoshop’ sahteciliği yoksa! Önder’in, belki kolunu sıyırıp, göğsünden sekerek hızla rakip kaleye giden top için de, “Önder golü eliyle attı” diyorlar ya; utanmadan, sıkılmadan inatla...
Hani, çok yakın zamanlarda gerçekten elle atılan veya ele çarpıp gol olan pozisyonlar var ya futbolun doğasında olan, kaale bile alınmıyorlar; kıstas veya karşılaştırma için...
Endüstriyel futbol, yayıncı kuruluş, rant, bir kısım (pardon çok kısım) medya, küçücük çocuklar, ağızda küfürler, gözlerde nefret, orta parmaklar, Türk sporu, Türkiye Cumhuriyeti ve Fenerbahçe...
Eskiden de Kemal’dik de, iyice erdik kemale. Bitti bizim dönemimiz; ne desek, nafile... Atatürk bile ‘Mustafa’ oldu, futbol da ne!
Saf, temiz, hesapsız, kitapsız ne kaldı ki! Kitapsız mı dedik! Özürler, Mister New Jersey’e!
Doğrudur! Önder eliyle attı golü bilinçle! Trabzonsporlular haklı ofsayttan yedikleri gol için yürümekle! O gün, bu gündür kastettikleri gibi! Top çizgiyi geçmişti zaten, Kayserispor’a attıkları golde de!
Suratsız Aziz Yıldırım derhal bırakmalı bu işi ve Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran veya Tahir Kıran’ı aday göstermeli giderken!
Türk sporu için; İlhan Cavcav, Cemal Aydın, Ali İpek, Levent Kızıl, vs, hatta yine Haluk Ulusoy, ısrarla Haluk Ulusoy olmalı işin içinde!
Yürüyelim arkadaşlar; Fatih Terim, Mustafa Denizli, Giray Bulak, Yılmaz Vural, Erdoğan Arıca, Hıncal Uluç, Şansal A, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, vs!
Yürüyelim; Genç Fenerbahçeliler, Çarşı, Ultra-Aslan... 6’da Başkent, 16’da Bursa, 61’de Trabzon...
Tribünler neden böyle boşaldı ya! Allah, Allah! Bir şey değil, decoder de almayacak, hızla futbolsevmez hale gelenler pek yakında! Çok üzücü bir durum bu rayting, tiraj, vs; kısacası rantla yaşayanlar için!

YORUM YAZ