MENÜ

Sow'a rağmen!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe ilk yarıda geçen hafta bıraktığı yerden devam etti. Baskılı, mücadeleci, gol arayan ve rakibin asla peşini bırakmayan bir anlayışla taraftarına keyif verdi. Böyle oynayınca da Başakşehir gibi ligin en iyi takımlarından birine karşı yeterince pozisyon üretti, sadece tek bir pozisyon verip, 45 dakika sonunda soyunma odasına önde gitti.

Farkın artmamasının başlıca nedeni, yine Sow’un etkisizliğiydi. Biri “Sow nerelerde, neler yapıyor?” diye sorarsa, “Ya ofsayttadır ya da gol kaçırıyordur” diyebilirsiniz. Meireles’i sorarlarsa da, koşuyor, çalışıyor ancak çoğu zaman ya iki metreye düzgün pas atamıyor ya da iftira gibi pas dağıtıyor dersiniz!

Sanki Fırat “LAN” dedi!

İkinci yarıda da, birkaç dakikalık bölümler dışında Çubuklular oyunun mutlak hakimiydi. Meireles ve Sow dışında tüm futbolcular görevini fazlasıyla yaparken, Alper, Topal, Caner ve Egemen daha çok sivrilenlerdi. Alper, bir zamanların tutulmaz, dağıtıcı forveti Ali Kemal Denizci’yi anımsatıyor. Evden kaçıp ya da okulu kırıp deli gibi rakip kaleye giden futbol aşığı çocuklar gibi. Artık tribünler de top ona geldiğinde bir başka hissediyor, “hadi koçum” kıvamında...

Sow ise, ikinci yarıda da ofsaytta kalmaya ve “artık şunu at” diye yapılan servisleri bile umursamadan kaçırmaya devam ediyor. Bakalım nereye kadar sürecek bu!

Bu arada hakemle ilgili de iki satır yazmak gerek. 79. dakikada Fırat’ın Emre’ye arkadan yaptığı hareket kesinlikle kartlıktı! Sanki o pozisyonda bir de “LAN” dedi Fırat!

YORUM YAZ