MENÜ

Puan bedava!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursaspor tam istim üzerinde bir takım. Özellikle kalabalık orta alanları hem hücum hem de savunmaya toplu halde çok iyi destek veriyor. Çıkarken hızlı davranıp, geri dönüşlerde de fena (rakipleri için) kapanıyorlar. Fenerbahçe'de ise formsuz oyuncu çok. Kuyt ne zaman toparlanacak, doğrusu merak konusu. Gökhan, Bekir ve Meireles de formsuzlardan. Durum böyle olunca da, ilk beş dakikadan itibaren topa ne kadar sahip olsa da gole kavuşamadı Beyazlılar. Yakaladıklarını da, son vuruş ustası bir forvetleri olmadığından, yine kolayca harcadılar. Bırakın ustayı, bir Fernandao'ları bile yok zaten!

Caner aşmış!

Caner ise, bir başka alem! Gereksizce bir sarı kart görmüş yine ve oynadığı kanat kevgire dönmüş farkında değil! Oyundan çıkarıldığı için İsmail Kartal'a gider yapıp, soyunma odasına iniyor. Artık, hangi boyutta görüyorsa kendini ve bu hakkı kendinde nasıl bulabiliyorsa! Bakalım Kartal buna nasıl karşılık verecek? Onun için önemli, takım disiplini için de çok değerli bir sınav sanki.

Sow bitmiş!

İkinci yarıda skora beraberlik geldi, ancak Bursaspor öne geçtiği ilk yarıya oranla daha iyiydi. Özellikle son yirmi dakikada yakaladıklarını değerlendirebilse, çok rahat bir galibiyet alabilirdi. Diego sakatlandıktan ve Sow girdikten sonra, aslında iş değişti. Yani, ne Kuyt'la ne Bekir'le ne Meireles'le ne de Gökhan'la kıyaslanabilir Sow'un hali! Ne alabiliyor ne verebiliyor, ne zamanlama, ne adam eksiltme, ne şut; Fenerbahçe'nin rakipleri o oyundayken bir kişi fazla oynuyor artık!

YORUM YAZ