MENÜ

Pijama ve terlik

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yegane görevi İstanbullular’a hizmet vermek olan, bu şehrin insanlarından milyonlarca lira vergi toplayan Büyükşehir Belediyesi, bu paralarla İstanbul’un en önemli unsurlarından birinin karşısındaydı yine! Tıpkı daha önce Beşiktaş’a, Galatasaray’a karşı olduğu gibi...

Türkiye’nin rüzgar sörfüne en uygun alanındaydı kapışma. İlk yarıda, arkasına rüzgarı, yanlarına iki yardımcıyı alan Büyükşehir, 5. dakikada İskender’in ofsayt golüyle öne geçti, 19. dakikada ofsayttaki Adriano farkı ikileyemedi. İstanbul’un en fazla vergi veren kulübü Fenerbahçe ise, son bir kaç dakika hariç, bu yarıda rakip kaleye bile gidemedi...
İkinci yarıda, rüzgar artık Fenerbahçeli’ydi. Diğerleri ise aynı cephede! Böylece, 80. dakikada Belediye’nin ikinci ofsayt golü de geldi.

Belediye’yi, rüzgarı, Gökhan Gönül takıntılı Cüneyt Çakır ve yardımcılarını bile gölgede bırakan kişi ise, Aragones’di. Bir kişi eksilen rakibine karşı, sahanın en etkisiz oyuncusu Deniz’i çıkarıp Semih’i alacağı düşünülen Dede, önce Vederson’u Uğur’la değiştirdi. Sonra, takımının en önemli silahı Alex’i Kazım’la, sonra da forveti Güiza’yı Semih’le. Arkasında rüzgar varken, rakibi bir kişi eksikken, çift forvet oynamayı bile denemedi veya düşünemedi.

Ekonomi kötü de olsa, zaman Fenerbahçe’yi yönetenler için alışveriş zamanı. Dede’ye Fenerium’dan bir pijama bir terlik; hayırlı emeklilikler!

YORUM YAZ