MENÜ

Nihayet!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursaspor 0-2, Galatasaray 1-2, Ankaragücü 0-0 ve Sevilla 2-3... Kadıköy’deki Sevilla karşılaşmasından bu yana maç kazanamayan, son derece başarısız günler geçiren, formsuz Sarı-Beyazlılar kazandılar nihayet!
Salkım saçak tribünler önünde, savunma güvenliğini ofsayt taktiğine bağlamış bir rakip karşısında, ilk golü ofsayt kokan bir pozisyon sonrası kazanarak, tüm karşılaşma boyunca sahanın mutlak hakimi olarak ve bir kez daha seyir zevki vererek nihayet üç puanla sevindiler...
En çok didinen, üretken olmaya, takıma katkı vermeye çalışan oyuncuları; Kezman, Selçuk ve Önder’di. Bu kadar çaba sarfetmelerinin nedenleri, herhalde dün akşam ilk 11’de olamayan, Semih, Deniz veya Maldonado ve Gökhan gibi önemli isimlerdi. Bir tek Vederson telaşlı değildi sanki. Bu da sırada bekleyenin Roberto Carlos olmasıyla direkt ilgiliydi!
Serdar, Lugano ve Edu bildiğiniz gibiydi. Aurelio, Deivid ve Uğur da öyleydi. Alex yine hayran bıraktı, hatta abartmak gibi olmasın ancak, zaman zaman büyüledi...
Topu bu kadar iyi kullanabilen, uzun süredir maç kazanamamasına rağmen moralli bir rakip karşısında, kadrosunda Süper Lig tecrübesi bulunan onca oyuncuya ve teknik adama rağmen, Manisaspor çağdaş anlamda hiç mi hiç direnemedi.
Çok kolay ve eğlenceli bir oyun oldu, sahadakiler kadar, tribünlerdeki Sarı-Beyazlılar için de. Yarış devam ediyor zirvede; ya hep beraber puan kaybederek ya da hep beraber kazanarak, tansiyonu yükseltici biçimde. Başlangıçtaki satırların yine yanlış anlaşılacağına dair bir his var içimde!..

YORUM YAZ