MENÜ

Ne okuyorsun!

Abone Ol Google News

Maçtan önce, bir ebedi dost amigosunun yazısını okudum; okumaz olaydım! Ne güzel okumuyorsun işte; ne bakıyorsun sinirleri günlerdir yıpranmış insanların, “bir oku be abi” demesine. Erkeğinden, kadınına, en tepeden, en aşağıya, 107 gündür nedense akılları hep temizlikte! Uzun aralardan sonra aldıkları bir galibiyet ya da bir kupa bile kesmiyor, engelleyemiyor temizlik takıntılarını, bu nasıl bir hasletse! Neyse, bu konuyu Adnan Öztürk’ün geçen günkü cümlesiyle bitirmek istiyorum, “Noktayı da Fransızlar’ın bir deyimi ile koyuyorum, ‘Noblesse oblige’. Yani, “Asalet mecbur kılar”. Ee, Fransız kültürü işte!

Haberin Devamı

Peki, Mersin İdman Yurdu’nun bu sezonki en golcü oyuncusu Marcio (Mert) Nobre nerede! Geride kalan beş haftada, rakip filelere hafta sayısı kadar gol gönderen Nobre nerede! Neden oynamadı Fenerbahçe’ye karşı! Bu, nasıl iş! Kimse bir şeyler söyleyip yazmayacak mı, televizyonlarda, gazetelerde ya da başka yerlerde! Yazık! Nobre’nin Fenerbahçe’ye karşı oynamamış olması, Mersin İdman Yurdu ve Türk futbolu için önemli bir kayıp!

Haberin Devamı

Özer’in golünden ise, hiç bahsetmek istemiyor insan. 45 metreden gerçekleşmiş bir gol! Görmeyenler, “nasıl yani” demesin sakın! Gerçekten 45 metre! İkinci Fenerbahçe golündeki Şehiç’in hatası da başka mesele!
Neyse, siz bunları okurken, 108. gün oldu bile. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı özgürlüğünden yoksun, 108 gündür. Fenerbahçeliler kırgın, öfkeli ve üzgün.

YORUM YAZ