MENÜ

Kupaya yakıştı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sürekli oluşturduğu, hani “ideal” denilen onbirinden bir çok kişiyi sahaya sürmedi dün akşam Reha Kapsal. Türkiye Kupası yarı final ilk maçında üstelik. Yani, üç maç oynayıp kazanma olasılığı bulunan bir üst düzey organizasyonun turunda... İşte bu kupaya verilen değerin en güzel örneği. Boşuna söylemiyoruz sürekli “bu kupanın tek özelliği, Fenerbahçe’nin yıllardır kazanamıyor olması” diye. Bir kapak durumu daha yani, bu konuda bize hak vermeyenlere!

4-3-3 oynuyor Manisaspor, ağır, sakin ve pek üretken de değil. Rakibine sahanın herhangi bir bölgesinde baskı kurmuyor, hatta bunu aklına bile getirmiyor sanki. Bu nedenle çok rahat, zaten ayağına hakim çok oyuncusu bulunan, ağır, sakin Fenerbahçe. Alex, kendi ceza sahasının önünde rakibine çalım atabilecek kadar rahat mesela. Topla oynama yüzdesi, tabii ki uzak ara.. Ve futbolsuz, pozisyonsuz maça yakışan bir gol sonunda! Orkun’dan Güiza’ya hediye! Sonra da, Andre’den Devid’e hediye; kimbilir, belki de eskiden iyi bir futbolcu olduğunu hatırlar diye!

Sıkıcı işte; başından sonuna! Gitsen de olur, gitmesen de, seyretsen de olur seyretmesen de! “Alex’i seyretmek için gittim” diyen bir pişman, “Özer’i seyretmek için gittim” diyen bin! Ortası, kenarı, mücadelesi, kalını, incesi bulunmayan, sıradan bile olmayan zevksiz bir akşam. Yani, tam da kupaya yakışan...

YORUM YAZ