MENÜ

Kayseri zor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Profesyonel Futbol Şubesi A Takımı’nın Sevilla’yı elediği karşılaşmadan sonra, “bu sezon iyi bir yere geldik, seneye bir üst tura daha çıkmalıyız” diye hedef ve sonuç ilişkisini açıklamıştı, taraflı ve tarafsızlara. Henüz futbolcuların teri bile kurumamışken, “önce kapalı spor salonunu, sonra da 5 bin kişilik kapalı yüzme havuzunu hayata geçirmemiz gerekir” demişti ya...
İş bu nedenle, dün akşamki yetersiz galibiyet ve hatta ilk yarıdaki rakibe teslim edilmiş, pozisyonsuz oyun, hiç de sıkıntı veya hüzün verici olmamalı Fenerbahçeliler için. Hangi sonuç mutsuz edebilir ki taraftarını, hemen her branşıyla kendi ülkesinde lider ve Avrupa’da da en az ilk sekize girebilen bir spor kulübünün..
Önder, Vederson, Uğur sıradan kalabilir herhangi bir futbol akşamında. Deivid gibi soğukkanlı bir yetenek kendi kalesine gol atabilir, fizik kurallarını zorlayarak. Seyredeğer Alex, seyirci durumuna düşebilir bazen ve bu duruma hayret edilebilir. Yine de, hiç tırsmaya, kasmaya, sıkıntıya girmeye gerek yok. Başkanının veya taraftarının hedefi, görüşü, bilgisi, stresi ne olursa olsun bu takım, alışıldık türden, normal bir takım değil.
Hiç topla buluşamadığı, istediklerini yapamadığı, kendi kalesine gol attığı ve aşıkları önünde yenik duruma düştüğü durumda bile; sallanmıyor, titremiyor, panik ya da sinir yapmıyorsa oyuncuları, Sarı-Lacivertliler’e sonuna kadar inanmak ve destek vermek gerekir.
Ne var ki, dün akşamki oyunu gördükten sonra, Kayserispor maçının Fenerbahçe için kolay geçmeyeceği, inkar edilemez bir gerçektir. İşi zor Kanaryalar’ın Cumartesi akşamı!

YORUM YAZ